Gratis Mystery Gift(s) bij elke bestelling vanaf €19 | Deze gifts kan je scoren

Uren
Minuten
Seconden

20% korting op ALLES. Kortingscode: TheGeekUniverse

Free Gifts on all orders + €19 
 Deze gifts kan je scoren

LAATSTE DAG 20% korting op ALLES
Kortingscode: TheGeekUniverse

[gtranslate]

Funko Pop Ross Geller With Leather Pants #1278

Funko Pop Ross Geller With Leather Pants #1278

 15,95

8 op voorraad

Naast de Funko Pop Ross Geller #1278, die één van de meest gênante scènes verbeeldt uit de geschiedenis van Friends, hebben we bij The Geek Universe een groot aanbod aan Funko Pop Friends. Check hier ook onze:

Beschrijving

In de nieuwe reeks Funko Pop’s van Friends draait het allemaal om de meest gênante momenten van onze vrienden. Ross Geller staat bekend om zijn onhandigheid en pech, maar één specifieke scène overtreft alles. Weet je nog toen Ross vast kwam te zitten in zijn lederen broek? Hilarisch is een understatement. Maar wat was er hier eigenlijk allemaal aan de hand?

The one with all the resolutions

In deze aflevering genaamd maakten onze favoriete vrienden elk hun nieuwjaarsvoornemens.  Terwijl Joeys zich voornam om gitaar te leren spelen, Rachel om niet meer te roddelen en Chandler om geen flauwe moppen meer te maken, besloot Ross om wat meer “cool” te zijn. Hoe? Door lederen broeken te beginnen dragen.

Helaas liep dit niet zoals gepland. Tijdens een romantische avond met zijn nieuwe vriendin Elizabeth, kreeg Ross last van overmatig zweten. Dit resulteerde in een onaangename situatie waarbij hij vast kwam te zitten in zijn broek.

De hilariteit en gênante momenten die volgden werden al snel legendarisch onder fans van de show. Met een telefoon in zijn ene hand (met Joey als hulplijn) en zijn date in de kamer naast hem, probeert Ross zich te bevrijden uit zijn benarde situatie.

Op aanraden van Joey smeert Ross zich helemaal in met wit poeder, wat hem alleen maar in meer problemen bracht. Het is exact dit moment dat Funko Pop Ross Geller #1278 toont. In volle paniek, met zijn broek op zijn enkels, zijn telefoon in zijn hand en overal wit poeder.

Om er nog een schepje bovenop te doen kwam Elisabeth net op dit moment Ross vragen om uit de badkamer te komen. Het licht dimmen zag ze niet bepaald zitten omdat haar date zich nogal bizar gedroeg. De plaatsvervangende schaamte toen Ross met zijn broek in zijn handen schoorvoetend, wit en bezweet uit de badkamer kwam geslenterd was wereldwijd voelbaar.

Uiteindelijk is één ding zeker: dit gênante voorval is in het collectieve geheugen gegrift. Met deze Funko Pop haal je niet alleen een hilarisch stukje nostalgie in huis, het is ook een ideale gespreksstarter.

Funko Pop Ross Geller #1278 verbeeldt één van de meest iconische, génante scènes uit de geschiedenis van Friends.

In dezelfde serie van de Funko Pop’s van de meest gênante momenten van Friends zie je ondermeer Monica tijdens haar gênante optreden in een fifties-outfit of een doorweekte Rachel in haar trouwjurk. Check hier ons groot aanbod aan Funko Pop Friends. Ben je ook zo een grote fan van Friends? Dan vind je deze misschien ook wel leuk:

Extra informatie

Gewicht 0,2 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Funko Pop Ross Geller With Leather Pants #1278” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze vind je misschien ook leuk

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang: 

Kies een GRATIS GESCHENK* bij jouw bestelling vanaf €35

Dagen
Uren
Minuten
Seconden