Gratis Mystery Gift(s) bij elke bestelling vanaf €19 | Deze gifts kan je scoren

Uren
Minuten
Seconden

20% korting op ALLES. Kortingscode: TheGeekUniverse

Free Gifts on all orders + €19 
 Deze gifts kan je scoren

LAATSTE DAG 20% korting op ALLES
Kortingscode: TheGeekUniverse

[gtranslate]

Funko Pop Paddington With Suitcase #1435

Funko Pop Paddington With Suitcase #1435

 15,95

5 op voorraad

Fan van Funko Pop Paddington? Check dan ook:

  1. Funko Pop Winnie The Pooh
  2. Funko Pop Disney
  3. Funko Pop Hello Kitty
SKU 889698723572 Categorieën , Tag

Beschrijving

Funko Pop Paddington With Suitcase #1435. Wie is er nu niet dol van beertje Paddington met zijn kenmerkende outfit ? Haal een vleugje schattigheid in huis met deze uitzonderlijke knuffelbeer.

Wat zijn de enkele bijzondere, minder gekende anekdotes over Beertje Paddington?

Voor fans van Beertje Paddington zijn er altijd nieuwe avonturen te ontdekken. Naast de bekende verhalen en films, zijn er ook een aantal minder bekende anekdotes over dit geliefde personage die het waard zijn om te delen. Hieronder vind je enkele van de meest bijzondere en minder gekende feitjes over Beertje Paddington.

1. De oorsprong van Beertje Paddington

Beertje Paddington is bedacht door Michael Bond, een Britse auteur. Het idee voor het personage kwam tot stand toen Bond in 1956 een teddybeer zag staan in een etalage in Londen. Hij kocht de beer als cadeau voor zijn vrouw en noemde hem “Paddington” naar het treinstation bij hen in de buurt. Zo werd Beertje Paddington geboren.

2. De iconische blauwe duffelcoat

Een van de meest herkenbare kenmerken van Beertje Paddington is zijn blauwe duffelcoat. Wat veel mensen niet weten is dat deze jas eigenlijk geïnspireerd is op het uniform dat Britse treinconducteurs destijds droegen. Michael Bond vond dit uniform zo charmant dat hij besloot om Beertje Paddington ook zo’n jas te geven.

3. De favoriete snack van Beertje Paddington

In de verhalen over Beertje Paddington is hij dol op marmelade, een soort jam gemaakt van citrusvruchten. Maar wist je dat dit niet altijd zo was? In de allereerste versie van het verhaal was Beertje Paddington eigenlijk gek op boterhammen met pindakaas. Pas later werd dit veranderd naar zijn iconische voorliefde voor marmelade.

4. Het geboortejaar van Beertje Paddington

In de boeken wordt het geboortejaar van Beertje Paddington nooit expliciet genoemd. Toch heeft Michael Bond ooit onthuld dat hij ervan uitgaat dat Paddington in 1952 in Peru is geboren. Dit betekent dat Beertje Paddington al meer dan 60 jaar oud zou zijn!

5. De bekendste zin van Beertje Paddington

Een van de meest memorabele zinnen die Beertje Paddington uitspreekt, is “Ik ben een beer met een zeer lange geschiedenis”. Deze zin komt oorspronkelijk uit het eerste boek en wordt vaak gebruikt om de nieuwsgierigheid en charme van het personage te benadrukken.

6. De reis naar Groot-Brittannië

In de verhalen over Beertje Paddington komt hij aan in Groot-Brittannië nadat hij als verstekeling op een schip is beland. Wat veel mensen niet weten is dat dit idee gebaseerd is op waargebeurde feiten. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werden er daadwerkelijk beren als mascottes meegenomen op schepen door de Britse marine.

7. Beertje Paddington’s favoriete hobby

Beertje Paddington heeft een aantal hobby’s, waarvan één in het bijzonder eruit springt: zijn liefde voor detectiveverhalen. In verschillende boeken en films zien we hoe hij zich verdiept in spannende mysteries en probeert ze op te lossen. Dit maakt hem niet alleen een avontuurlijke beer, maar ook een slimme speurder.

8. De inspiratie voor de naam “Paddington”

Zoals eerder genoemd is Beertje Paddington vernoemd naar het treinstation in Londen. Maar wist je dat dit treinstation zijn eigen interessante geschiedenis heeft? Het station is vernoemd naar de buurt waarin het zich bevindt, dat op zijn beurt weer verwijst naar een voormalig weiland waar schapen werden gehouden. Een toepasselijke naamkeuze dus!

9. Beertje Paddington’s favoriete muziekinstrument

In de boeken wordt onthuld dat Beertje Paddington graag op zijn trommel speelt. Dit instrument neemt hij altijd met zich mee en bespeelt hij met veel enthousiasme. Het geluid van zijn trommel wordt vaak gebruikt om spanning of humor toe te voegen aan de verhalen.

10. De vele avonturen van Beertje Paddington

Tot slot is het belangrijk om te benadrukken dat Beertje Paddington in de loop der jaren vele avonturen heeft beleefd. Van zijn aankomst in Groot-Brittannië tot zijn ontmoetingen met andere personages, zoals de familie Brown, heeft Beertje Paddington altijd een speciaal plekje veroverd in de harten van jong en oud.

Of je nu een fan bent van Beertje Paddington of gewoon nieuwsgierig bent naar deze bijzondere beer, deze minder gekende anekdotes voegen zeker iets toe aan het algehele beeld van dit iconische personage. Dus blijf genieten van de avonturen en ontdekkingen die Beertje Paddington te bieden heeft!

Fan van Funko Pop Paddington? Check dan ook:

  1. Funko Pop Winnie The Pooh
  2. Funko Pop Disney
  3. Funko Pop Hello Kitty

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Funko Pop Paddington With Suitcase #1435” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze vind je misschien ook leuk

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang: 

Kies een GRATIS GESCHENK* bij jouw bestelling vanaf €35

Dagen
Uren
Minuten
Seconden