Gratis Mystery Gift(s) bij elke bestelling vanaf €19 | Deze gifts kan je scoren

Uren
Minuten
Seconden

20% korting op ALLES. Kortingscode: TheGeekUniverse

Free Gifts on all orders + €19 
 Deze gifts kan je scoren

LAATSTE DAG 20% korting op ALLES
Kortingscode: TheGeekUniverse

[gtranslate]

Big Mom With Homies #1272 (Exclusive) (pre-order)

Big Mom With Homies #1272 (Exclusive) (pre-order)

 23,95

3 op voorraad

Opgelet: wanneer je een pre-order samen bestelt met andere producten, dan wordt de volledige bestelling verzonden zodra al de pre-orders leverbaar zijn. 
Als je wilt dat de Pop’s die onmiddellijk leverbaar zijn direct verzonden worden, dan dien je de pre-orders apart te bestellen. 

Beschrijving

Funko Pop Big Mom With Homies #1272 van One Piece, in een Exclusive uitgave met Special Edition sticker, met super sized afmetingen. Dit is één van de populairste Anime ooit en heeft nu zijn eigen live-action versie, die je kan bekijken op Netflix.

Wat betekent ‘Big Mom with Homies’ in One Piece?

One Piece, geschreven door Eiichiro Oda, is een van de populairste manga- en animeseries ter wereld. Het avontuurlijke verhaal volgt de avonturen van Monkey D. Luffy en zijn piratencrew terwijl ze op zoek gaan naar de schat genaamd One Piece. Een van de meest intrigerende aspecten van deze serie is het concept van Big Mom met haar Homies. In dit artikel gaan we dieper in op wat dit betekent en hoe het bijdraagt aan het verhaal.

Wat betekent ‘Big Mom with Homies’?

“Big Mom with Homies” verwijst naar Charlotte Linlin, ook bekend als Big Mom, en haar vermogen om geesten te creëren en te beheersen die bekend staan als “Homies”. Deze geesten kunnen verschillende vormen aannemen, zoals voorwerpen of dieren, en worden gemaakt uit de zielen van mensen.

De kracht achter ‘Big Mom with Homies’:

Het vermogen om Homies te creëren komt voort uit Big Moms Devil Fruit-vaardigheid genaamd Soru Soru no Mi (Ziel-Ziel Vrucht). Deze vrucht stelt haar in staat om zielen te manipuleren en zelfs anderen met behulp van hun zielen te controleren. Door deze kracht kan Big Mom haar eigen leger van trouwe volgelingen creëren die bekend staan als “Homies”.

Verschillende soorten Homies:

Er zijn verschillende soorten Homies in de serie. Zo zijn er Homies die de vorm aannemen van voorwerpen, zoals een theepot genaamd “Napoleon” en een zwaard genaamd “Prometheus”. Deze objecten hebben niet alleen een eigen persoonlijkheid, maar kunnen ook gebruikt worden als wapens.

Daarnaast zijn er ook dieren-Homies, zoals het rendier “Randolph” en de leeuw “Kingbaum”. Deze Homies hebben hun eigen karaktereigenschappen en kunnen Big Mom helpen in haar gevechten of andere taken uitvoeren die zij hen opdraagt.

De invloed van ‘Big Mom with Homies’ op het verhaal:

Het concept van speelt een belangrijke rol in het verhaal van One Piece. Big Moms vermogen om zielen te controleren met behulp van haar Devil Fruit-vaardigheid is cruciaal om haar piratenbende, de Big Mom Pirates, te leiden. Haar Homies fungeren als loyale volgelingen en bieden ondersteuning tijdens gevechten en bij strategische beslissingen.

Bovendien voegen de verschillende persoonlijkheden van de Homies humor en dynamiek toe aan het verhaal. Ze hebben interactie met andere personages op unieke manieren en dragen bij aan de algehele sfeer van avontuur en fantasie binnen One Piece.

Conclusie:

‘Big Mom with Homies’ is een fascinerend aspect van One Piece dat bijdraagt aan het rijke universum dat Eiichiro Oda heeft gecreëerd. Door Big Moms vermogen om zielen te beheersen, kan ze haar eigen legers van Homies creëren die haar trouw volgen. Dit concept voegt niet alleen spanning toe aan het verhaal, maar zorgt ook voor humor en dynamiek. One Piece blijft ons verrassen met zijn unieke personages en boeiende verhaallijnen, waaronder ‘Big Mom with Homies’.

Fan van Funko Pop Big Mom With Homies #1272 (Exclusive)? Check hier al onze:

Extra informatie

Gewicht 0,2 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Big Mom With Homies #1272 (Exclusive) (pre-order)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze vind je misschien ook leuk

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang: 

Kies een GRATIS GESCHENK* bij jouw bestelling vanaf €35

Dagen
Uren
Minuten
Seconden